Klantenservice

Bestellen

In de categorieën vindt u de producten. Via de uitgebreide functionaliteiten zoeken, filteren, sorteren en navigeren op producteigenschappen kunt U producten vinden, vergelijken en bestellen. Heeft U het juiste artikel, klik op de bestellen button om verder te gaan met uw bestelling. Wilt u meer dan 1 artikel aanschaffen klik dan op "Verder winkelen".

Is uw bestelling compleet, klik dan op "afrekenen".

Geef uw naam, adresgegevens op en kies een betaalmethode. Eventueel kunt u een gebruikersnaam en wachtwoord opgeven zodat bij een eventuele volgende aankoop uw gegevens automatisch worden ingevuld (dit is optioneel). Klik op "Volgende"

Controleer uw bestelling en adresgegevens. U kunt hier ook uw bestelling afdrukken. Klik op "Volgende" (om de betaalmethode te kiezen: iDeal, Vooruitbetaling, PayPal en creditcards of factuur op rekening) klik op bestelling Plaatsen om uw aankoop af te ronden.

Prijzen, Betalingen & Aanbiedingen

De genoemde prijzen op de website zijn inclusief BTW, tijdens het afrekenen wordt de BTW factuur opgemaakt en eventuele korting verrekend. 

Betalingen
Alle betalingen via Internet aan energytools.nl vinden plaats via beveiligde verbindingen van uw eigen vertrouwde bank.
Voor relaties met een zakelijk account biedt EnergyTools betaal mogelijkheden op factuur.

iDEAL
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in de vertrouwde betaalomgeving van uw eigen bank. Heeft U internet bankieren van uw eigen bank, dan kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Kijk voor meer informatie op de website van iDEAL of van uw eigen bank.

Zelf vooruitbetalen
U kunt het totaalbedrag overmaken naar bankrekeningnummer van de ING bank 4230460 t.n.v.:
iEnergy onder vermelding van EnergyTools.nl en uw ordernummer
Klanten buiten Nederland (binnen de EU) hebben de volgende gegevens nodig voor de betaling aan:

iEnergy
IBAN: NL82INGB0004230460
BIC/SWIFT: INGBNL2A

Let op: vergeet niet uw ordernummer te vermelden bij de betaling!

PayPal en creditcards
Met PayPal of creditcard kunt U bij EnergyTools.nl online aankopen doen. U betaald administratiekosten en rekent af in de beveiligde betaalomgeving van PayPal. Kijk voor meer informatie op de website van PayPal. Bankkosten zijn voor rekening van de klant en worden niet gecrediteerd

Op rekening zakelijk
U heeft zich geregistreerd en EnergyTools heeft U een zakelijke account toegekend. U kunt bestellen op rekening. U ontvangt van EnergyTools een factuur om de betaling te voldoen per bankoverschrijving.
Het betalingstermijn is 14 dagen.
De 1ste bestelling die u plaats op EnergyTools.nl dient altijd vooraf te worden betaald.

Verzending & Levering

Voor verzendingen in Nederland wordt verzendkosten in rekening gebracht. Bestellingen boven de €100,- geen verzendkosten in Nederland voor led verlichting.
Voor grote goederen, zoals zonnepanelen, wordt een extra opslag grootverpakking in rekening gebracht boven op de verzendkosten.

Levertijden
Bestellingen worden tussen de 3 en 10 werkdagen geleverd.
De levertijd is tevens afhankelijk van de gekozen betaalmethode en de verwerking hiervan.

Leveringen buiten Nederland worden meestal binnen 15 werkdagen geleverd.

Bestelling afhalen
Het is mogelijk om uw bestelling af te halen op locatie. Zodra uw bestelling voor u klaarstaat nemen wij telefonisch of via de mail contact met u op voor een afspraak.

Privacy & Beveiliging.

U kunt deze website bezoeken zonder ons mee te delen wie u bent of enige informatie over uzelf te verschaffen. Er zijn echter situaties waarbij wij informatie van u nodig hebben om bijvoorbeeld met u te corresponderen, een reservering te plaatsen dan wel een inschrijving te verwezenlijken. Wij streven ernaar u dat te allen tijde te laten weten voordat wij persoonlijke informatie via internet verzamelen.

Deze website houdt door middel van een teller het aantal bezoekers bij, de websites waar zij van afkomstig zijn en via welke provider men toegang heeft tot het internet. De resultaten worden uitsluitend in geaggregeerde en in niet tot individuele personen herleidbare vorm gebruikt .

Verzamelde persoonsgegevens worden niet aan derden verkocht of ter beschikking gesteld. Dit behoudens speciale omstandigheden, bijvoorbeeld indien wettelijk vereist. Tevens kunt u op ieder gewenst moment verzoeken uw gegevens uit onze bestanden te laten verwijderen.

Uitsluiting van aansprakelijkheid
Alle informatie op deze webpagina is bedoeld voor persoonlijk gebruik. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen en typefouten worden voorbehouden. Wij spannen ons in om de informatie op deze webpagina zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn.

EnergyTools aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website.

Beschikbaarheid
De informatie en aanbevelingen op deze website kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd. Wij spannen ons in om deze webpagina zo veel mogelijk beschikbaar te stellen, maar wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele gevolgen van (tijdelijke) niet-beschikbaarheid.

Auteursrechten en intellectuele eigendomsrechten
Het auteursrecht op deze website berust bij iEnergy of bij derden welke met toestemming dit (beeld)materiaal beschikbaar hebben gesteld aan iEnergy. Vermenigvuldiging in wat voor vorm dan ook is alleen toegestaan na voorafgaande toestemming door iEnergy.

Betaaltransacties
Alle internet betalingen aan EnergyTools.nl verlopen via beveiligde verbindingen.

Herroepen, ontbinden, retouren & vervangingen

Annuleren
Het annuleren van uw bestelling is, zolang deze nog niet is verstuurd, kostenloos.
Annuleert u de bestelling, nadat deze aan u verzonden is, dan dient u het pakket bij bezorging te weigeren. Indien EnergyTools.nl reeds een betaling van u heeft ontvangen, dan zullen wij de volledige aankoopsom, na goede ontvangst van de retourzending, aan u terugstorten. U dient de bestelling bij aflevering te weigeren en ongeopend laten meenemen door de bezorger.

Retouren
Producten kunnen alleen in de originele verpakking binnen uiterlijk 7 dagen geretourneerd worden. Zie voor meer informatie onze Algemene Voorwaarden .
Speciaal voor u geassembleerde producten of speciaal voor u bestelde maatwerk producten kunnen niet geretourneerd worden.

Wilt u de gehele bestelling retourneren? Reeds in ontvangst genomen artikelen dient u terug te sturen naar onderstaand retouradres. EnergyTools.nl zal de aankoopsom exclusief de verzendkosten, bankkosten, service kosten en overige kosten aan u terugstorten. Artikelen zonder de originele verpakking wordt de waardevermindering in rekening gebracht.!!

Ook bij het retourneren van een deel van uw bestelling zijn de verzendkosten voor uw rekening. De aankoopsom van het door u geretourneerde deel van de bestelling zal aan u worden teruggestort. Verzendkosten worden in dat geval niet gerestitueerd.

Alle annuleringen, ruilingen en retouren dienen aan EnergyTools.nl kenbaar te worden gemaakt binnen uiterlijk 7 dagen. Dit kan via e-mail, telefoon, fax of post. U dient hierbij in ieder geval uw volledige naam en factuurnummer te vermelden.

Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig om het betaalde bedrag terug te kunnen storten.
Klanten uit het buitenland dienen tevens het IBAN en BIC/Swift nummer van hun eigen bank te vermelden.

Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan EnergyTools.nl heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen.

Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 14 dagen aan u terugbetaald.

Retouradres:
EnergyTools
Pastoor Ramakersstraat 2
6042KG Roermond
Tel:

Bestelling volgen

Bij uw bestelling ontvangt u van ons een track&trace nummer hiermee kunt U op de website van de vervoerder, PostNL, de verzending volgen.

Maak een eigen account

Nadat u een account heeft aangemaakt kunt U het volgende doen:

  • Sneller door de kassa heen bij het afrekenen, U gegevens worden automatisch verwerkt.
  • De status van bestellingen bekijken en printen.
  • Uw eerdere bestellingen bekijken en printen.
  • Wijzigingen aanbrengen in uw gegevens, verzendadressen, factuuradressen.
  • U opgeven voor de nieuwsbrief met aanbiedingen, nieuwe producten en andere productberichten.
  • Uw wachtwoord wijzigen.
  • Verschillende verzendadressen opslaan om een bestelling naar verschillende adressen te versturen. Handig voor uw relaties!
  • Orders en facturen bekijken en printen
  • Contracten en prijsafspraken bekijken, printen (alleen zakelijk)

Wanneer u vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op. Via e-mail of telefonisch 0475-204050